Katalog
VÅRA KATEGORIER
KUNDER OM 3E

DesignTorget:
"De har fungerat perfekt. Skulle vilja beställa fler i framtiden. "

Fotokompaniet i Uppsala 200kvm fotobutik:
"Allt är bra och säljökningn är c:a 28% mot föregående år. Kunderna känner på produkter och när vi kommer fram så har kund bestämt sig och, för oss endast att leverera."

Gölen AB:
"Allt till belåtenhet :-)"

Lekhuset i Norrköping:
"Vi har fått mycket positiva omdömen om butiken från leverantörer och andra butiker så ni får nog massor med indirekt beröm. Vi talar om er i samband med butiken. Det är bara att ta åt sig.”

Colourful kids Åre:
"Vi är mycket nöjda med vår inredning och belysning som vi köpt av er, och vi kommer definitivt återvända till Er om det blir aktuellt med mer inredning i framtiden. "

Sofia Fashion på Åland:
"Tack för hjälpen med butiksplanering och snabb leverans. Har nu Mariehamns ljusaste och finaste butik."

Hanazacka Uppsala:
"Vi är mycket nöjda!"

Foderboden i Handen:
"Jag är supernöjd med inredningen. Lika fin efter 3 år"

Cecilia, Life Hälsokost Åre:
"Anledningen till att vi valde 3E var att vi behövde någon som kunde skapa det där lilla extra.”

Eirefelt Fastighets AB:
"Det funkar perfekt, tack så mycket!!"

Välj att bli kund till 3E Design du också.

NYHETSBREV
 

Söker ni efter en ny idé för just er kedja eller butik så hjälper vi er med att ta fram ett koncept som passar just era önskemål. Vi jobbar med 3D program för att ge dig som kund ett så bra underlag som möjligt.

3E Design har lång erfarenhet av  att ta fram koncept åt olika kedjor och enskilda butiker. Vi jobbar med alla delar som belysning, golv, färgsammansättning, logo m.m.

3E har även tagit fram fullständig Designmanual åt kedjor som Woody (trähandel), Arken (Zoo butiker), Life (Hälsokost) m.fl.

Vill du ha mer infomation kontakta oss på info@3e.se eller 08-588 978 00.

En del av det 3E Design gjort:

Ooups Norrköping

3E har hand om byggnation helheten för Ooups butikskedja. Inrednigen består av svävande vägg sektioner med "corona" effeket bakom. Hyllplan och hurts har infrästa opal glas skivor för högre finish. Färgerna är lila och vitt med medaljongtapeter. Golv består av carramarmor längs kanterna och en lila heltäckningsmatta i mitten. Extra detaljer på disk, golvhurtsar m.m. 

Belysningen har sats för att få en varm och välkommnade känsla.

 
 
Suits & Shirts herrbutik
Suits & Shirts har öppnat på Adolf Fredriks Kyrkogata 13 i Stockholm.

3E har byggt hela inredning i EK fanér med skjortskåp, slipsskåp, fönstersektioner m.m. Tanken är en modernare herrbutik med ungdomligare känsla. Fäger är ek, svart och detlajer i rött. Även belysning och skyltar är från 3E.

SisterSpoint (Center syd, Löddeköpinge)

SistersPoint öppnar sin första butik i Sverige, (kedjan har sedan tidigare 12 butiker i Danmark)...butiken öppnade i Center Syd, Löddeköpinge.

Vägger inredning består av vita skivor med dåldslitsskena. Färger är röda medaljontapeter och vita väggar. Stora runda lampor ovan bord m.m.

3E har haft hand om total entreprenad från tom lokal till färdig butik med belysning, vägginredning, golv ställ, disk, bord, fasadskylt, provrum, fönsterpodien m.m.

 
 

Goldwell Concept Shop (Regeringsgatan 65, Stockholm)

Goldwell är en av de ledande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden i Sverige.

På Regeringsgatan har Godwell sin direktförsäljning till frisörer med en inredningen där 3E har tagit fram hela konceptet med bakombelystplexi och glashyllor.

König Design (Uppsala)

Köning´s Design, klädesbutik i Uppsala med trendiga märken för kvinnor.

Inredningen bygger på "spårpanel" med ett avtånd på 300mm mellan spåren. Vi har även gjort special spårpanel där vi satt en svart medaljong tapet på spårpanelen för att få ett nytt utseende. König Design använder sig bl.a. av Vision:s disken, T-ställ m.m. 

3E har gjort hela butikesinredningen från väggar, bord, ställ, disk och belysning.

 
 

Life Hälsokostbutik (Stationshuset Åre)

Blandningen av olika träval av bokhyllor, spegelskåp, röttljussken mellan hyllsektioner för sporttillskott, allt har bidragit till att butiken upplevs spännande.

Tanken är att på en liten yta 26kvm skapa rymd och luft men endå få in produkterna kunden vill.

3E har gjort allt från väggar, disk, ställ och belysning.

Cecilia, Life Hälsokost ÅRE 

Anledningen till att vi valde 3E var att vi behövde någon som kunde skapa det där lilla extra. Butikytan är bara 26kvm och formen gjorde det lätt att det blev en bibliotekskänsla med hyllos ut med väggarna. här har 3E lyckats skapa rymd och storleksmässigt upplevs butiken större än va den egentligen är. Att handla är inte bara att köpa produkter utan det förväntas även att butiker bjuder på en upplevelse."

Månadensvara

Populära Produkter

KONTAKTA OSS
3E Design AB
Bergkällavägen 30
192 79 Sollentuna
Karta

Telefon:
08-588 978 00

E-post:
info@3e.se

Öppettider:
Mån-Tor 08:00-17:00
Fredagar 08:00-15:00
Lunch 12:00-13:00
KAMPANJ

FACEBOOK